Nieuws 4 maart 2019

Aan het begin van dit seizoen presenteerde Donar een nieuwe vloersponsor: Floer BV.

Het Groningse bedrijf, gespecialiseerd in vloeren, tekende een 1-jarige overeenkomst. Deze 1-jarige overeenkomst is na een half jaar opengebroken en verlengd met nog 2 seizoenen. Hierdoor wordt Floer BV per direct Stersponsor van Donar in ieder geval tot en met het seizoen 2020-2021 en is Floer hiermee ook de komende seizoenen zichtbaar op de speelvloer van Donar.

Peter van der Molen, Commercieel Manager van Donar over de samenwerking: “We zijn erg blij dat we de samenwerking met Floer BV nog 2 seizoenen kunnen verlengen. Het spreekt vertrouwen uit in de onderlinge samenwerking en natuurlijk in Donar. Met Floer op de vloer hebben we een nieuw bedrijf als Stersponsor bij de club. Naast het feit dat Floer op de vloer te zien is, blijft Floer ook betrokken als businessclublid bij Donar.
Lennart Groenewold, eigenaar Floer BV, over de samenwerking: “De link van de portable parketvloer in het Martiniplaza met de parketvloeren in ons Floer-assortiment vinden we zelf erg leuk. De “feel-good” sfeer van de basketbalsport in het algemeen is zeer geschikt voor sponsoring. Daarnaast zijn we in vrij korte tijd volwaardige Donar fans geworden. We mogen ons daarbij gelukkig prijzen met de topclub Donar en de fantastische sfeer en show in het MartiniPlaza. En dat allemaal in Groningen, niet voor niets de basketbal hoofdstad van Nederland. ”
Over Floer BV
Floer is gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten parketvloeren en visgraat duoplanken. Daarnaast levert het Nederlandse vloerenmerk natuurgetrouwe laminaat en PVC vloeren met een ijzersterk karakter.

Een korte Floer BV introductie vindt u hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS