Teams

Trainingsschema

Op dit moment zijn er nog geen openbare trainingen gepland. Kijk tijdens het reguliere wedstrijdseizoen voor het actuele schema en wijzigingen op deze pagina. Trainingen achter gesloten deuren worden hier niet vermeld. Ook de ochtendtrainingen zijn niet toegankelijk voor publiek en worden dus ook niet vermeld. Dit geldt tevens voor de fitness-trainingen bij Ron Haans.

Donar traint in de wedstrijdhal in Martiniplaza (Groningen), Willem Alexander Sportcentrum Zernikecomplex (Groningen) en Sportcentrum de Hullen (Roden).

NB: Het is aan bezoekers niet toegestaan beelden van trainingen vast te leggen met camera’s, mobiele telefoons of anderszins. Het verspreiden van inhoudelijke informatie over trainingen wordt ook niet op prijs gesteld.

Op wedstrijddagen en één dag voor de wedstrijd is er geen openbare training. Andere afwijkingen worden, indien het een openbare training betreft, op de website vermeld.

Tijdens de Play-Offs zijn de trainingen niet meer openbaar.

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren