Tickets

Seizoenkaarten en Goldcards

Het is nu mogelijk om uw seizoenkaart voor het seizoen 2024-2025 aan te schaffen. Bestaande seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen. In deze e-mail staan de instructies hoe zij hun seizoenkaart kunnen verlengen.


Bent u geen bestaande seizoenkaarthouder? Via deze link kunt u uw seizoenkaart bestellen.


Via de volgende link kunt u de algemene informatie teruglezen:

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

GOLDCARD

Met de GoldCard bent u verzekerd van uw plaats bij alle wedstrijden die Donar speelt in Martiniplaza. Dus alle wedstrijden voor de competitie (BNXT League) incl. Play Offs en voor de Basketball Cup, én voor alle Europese wedstrijden, de Supercup en eventuele oefenwedstrijden, en de finale van de Basketball Cup* als die in ons eigen Martiniplaza wordt gespeeld.

*Voor een in Martiniplaza te spelen Basketball Cup finale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

SEIZOENKAART

De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de competitie (BNXT League), de Basketball Cup (excl. Finale), en Play Offs. Let op: Met een seizoenkaart heeft u GEEN recht op voorrang bij de kaartverkoop van Europese wedstrijden en u heeft GEEN toegang tot de Supercup.

SEIZOENKAART + EUROPEES

Met de seizoenkaart + Europees bent u verzekerd van uw eigen plek bij alle thuiswedstrijden in de competitie (BNXT League), voor alle Europese wedstrijden, de Basketball Cup (excl. Finale) en Play Offs. Deze kaart geeft geen toegang tot de Supercup.
• Voor de Europese wedstrijden wordt er per wedstrijd een bedrag van €16,00 (student €11,00, jeugd €7,00) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.

PLACERING

Alle GoldCard – en seizoenkaarthouders beschikken het hele seizoen over een eigen stoel.
Deze stoelen zijn beschikbaar op de tribunes aan de lange zijde, op het balkon en achter de basket (met uitzondering van de vakken M, N, T, U en X).

Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren