Voor Fans

Donarmuseum

Stichting DonarMuseum onderhoudt het enige basketbalmuseum van Nederland! Bij het DonarMuseum vind je alles over Donar basketbal uit Groningen. Geen heden, zonder verleden!

Foto: Karel-Jan Buurke / RTV Noord

Door de mooie en minder mooie momenten uit het verleden heb je als basketbalclub nu een heden.

De diverse sponsoren, teams, bestuurders en natuurlijk alle fans maken de club Donar tot wat hij nu is: dé basketbalclub van Nederland! In geen enkele andere plaats in Nederland leeft het basketbal zo erg als in Groningen, en dat al sinds 1951. Het Donargevoel in deze grote Donarfamilie is voor iedereen anders maar aan het eind allemaal zo hetzelfde.

De historie van Donar wordt al sinds 2009 in ere gehouden door Jeroen Nienhuis en Sander de Jong, initiatiefnemers en beheerders van het DonarMuseum. Het DonarMuseum beheert een breed scala aan fysieke items uit de rijke historie van Donar, maar heeft ook een website waar van alles te lezen is en ook een naslagwerk vormt voor alle statistieken over spelers die een fan zich maar kan wensen.

Neem vooral eens een kijkje op donarmuseum.nl en lees alles over de historie van Donar.

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren