Voor Fans

Health Energizers!

Donar is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in de regio. Om die reden is de club gestart met het project Health Energizers!

BETER WELBEVINDEN EN GEZONDHEID VAN JONGEREN

Donar is zich als club ook bewust van haar maatschappelijke functie die zij in het bijzonder heeft naar de jeugd. Het idee voor Health Energizers! is in samenwerking met voormalig hoofdsponsor GasTerra en het gerenommeerde reclamebureau La Compagnie uitgewerkt.

Onder de naam Health Energizers! zorgen we samen voor een jeugd die zich bewust is van het belang van beweging en een gezonde leefstijl. Het project richt zich op de breedtesport en heeft als doel jongeren te motiveren om meer te gaan bewegen en bewuster te eten. We willen hiermee bijdragen aan een beter welbevinden en gezondheid van jongeren, algemeen aanvaarde normen en waarden overbrengen en werken aan discipline.

HEALTH ENERGIZERS! KAMP

Het HE! Kamp is een basketbalkamp voor kinderen van 9-12 jaar onder leiding van twee professionele begeleiders. Elk jaar is er plek voor 14 kinderen, zij kunnen geheel kosteloos deelnemen dankzij een bijdrage van de gemeente Groningen, die het kamp sinds seizoen 2017-2018 ondersteunt.

Gedurende het kamp wordt er overnacht in het Leonardo Hotel in Groningen. De kinderen krijgen de kans om dagelijks getraind te worden door de professionele trainers van Donar. Het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding en samen sporten loopt als rode draad door het kamp. 


Activiteiten die o.a. op het programma staan zijn: elke dag een basketbaltraining, bowlen, een bezoekje aan een sponsor van de club en twee dagen uit eten!

HE! Kamp 2022

HE! Kamp 2022
HE! Kamp 2022
HE! Kamp 2022

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren