Donar kan net niet stunten

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Een hard werkend Donar kan net niet stunten tegen Medi Bayreuth. Ook deze wedstrijd moest Donar het doen zonder de geblesseerden Austin Luke en Lotanna Nwogbo. Met een compleet team al geen makkelijke opgave, nu zagen veel fans vooraf het somber in. Velen waren bang dat het een grote nederlaag zou worden. De 2400 toeschouwers zagen echter een waar basketbal gevecht.

Donar opent de score, maar daarna is het Bayreuth dat de score overneemt en uitloopt naar 2-7 en zelfs naar 3-12. Donar recht de rug en sluit het eerste kwart af met 12-22. Het tweede kwart blijft Donar met veel inzet spelen en houden de ploegen elkaar in evenwicht. Bij rust is de achterstand gekrompen naar 8 punten. Ook het derde en vierde kwart blijft Donar vol passie spelen. Het publiek pakt dit op en zorgt weer voor een heerlijke Donar sfeer. Henry Caruso blijft sleuren en is weer topscorer met 20 punten. Met een beetje meer geluk in de afwerking had een verrassing er nog ingezeten. Een kleine nederlaag is het uiteindelijk geworden.