Nieuws 13 november 2017

De lampionnetjes van Sint Maarten zijn al gedoofd, aanstaande zaterdag komt Sinterklaas aan in Groningen en de eerste kerstmenu’s stonden alweer in het Dagblad van het Noorden. Ook voor ons Donar lijkt de tijd letterlijk om te vliegen. Dat komt natuurlijk door het enorm drukke programma met al die extra wedstrijden in de FIBA Europe Cup. Wellicht krijgt dat nog een mooi vervolg in 2018 als we weten te overwinteren in Europa. Daar kunt u zelf een belangrijke bijdrage aan leveren door ons team te steunen. Aanstaande woensdag tegen Bosna Sarajevo en op 6 december tegen Antwerp Giants https://www.donar.nl/kaarten.

Bestuurlijk zitten we natuurlijk ook niet stil. We zijn heel blij met onze nieuwe shirtsponsor HEPRO Kunststof Kozijnen https://www.donar.nl/nieuws/hepro-kunststof-kozijnen-nieuwe-shirtsponsor-donar en met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met het Regionaal Trainingscentrum Noord https://www.donar.nl/nieuws/nieuwe-samenwerkingsovereenkomst-rtc-noord . Want zonder jeugd geen toekomst en het is zeker de moeite waard om wedstrijden  van ons U18 of ons U24 tem te bezoeken.  Ook voor onze fans geldt dat wie de jeugd heeft, ook de toekomst heeft. Daarom ben ik trots dat we onlangs de Rookie Club hebben kunnen lanceren voor onze jongste fans https://www.donar.nl/jeugd .Ook voor onze jonge ondernemers was er goed nieuws. Onderzoek uitgevoerd door de Hanzehogeschool laat zien dat StartUp Assist Donar echt werkt om jonge organisaties een soepele start te geven https://www.donar.nl/nieuws/startup-assist-werkt .

Dat brengt mij op al die jongere en oudere vrijwilligers die dit soort initiatieven mogelijk maken. Want onze organisatie draait voor verreweg het grootste deel op de inzet en betrokkenheid van heel veel vrijwilligers. Van de crew die bij onze thuiswedstrijden alles in goede banen leidt tot de BBC Activiteitencommissie en alles (en dat is heel veel) wat daar tussenin zit. Dat vinden wij zo langzamerhand gewoon, maar dat is het natuurlijk niet. Het is de ruggengraat van onze club en de komende maanden zullen we in de serie ‘Achter de schermen bij Donar’ daar meer aandacht aan besteden. Want #together we win!

Jannes Stokroos

Voorzitter

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS