Thuisnederlaag Donar U18 tegen Landstede Hammers

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Ne een goed begin in de competitie wil het de laatste weken niet zo lukken  om een overwinning te behalen. Ook vandaag was de tegenstander iets beter. Het team van trainers Lothar Luinge en John Kanon liep al vrij snel achter de feiten aan gezien een zeer snelle 0-10 achterstand. Een time out zorgde er in elk geval voor dat de achterstand niet groter werd het eerste kwart. Donar knokte zich weer terug in de wedstrijd en wist in het tweede kwart zelfs terug te komen tot 23-24. Langzaam maar zeker was het echter toch weer het team uit Zwolle dat beetje bij beetje de voorsprong weer wist te vergroten, 48-64. Uiteindelijk verloor Donar de wedstrijd met 63-77.  Volgende week mag het team (9e inmiddels)  in Amersfoort proberen weer wat zelfvertrouwen te tanken tegen Crackerjacks dat lager op de ranglijst staat (12e).

Topscorers Donar:     Julian Dekker (17 punten, zie afbeelding), Mark Roorda (14 punten) en Jelte Mast (11 punten).

Volgende wedstrijd:     Zaterdag 9 november, Amersfoort, 19.00 uur                    Crackerjacks U18 – Donar U18