Nieuws 23 juli 2018

Technisch Expert Jansen uit Uithuizen is ook komend seizoen Partner van Donar.
De huidige overeenkomst is verlengd met een periode van één jaar met de mogelijkheid om de samenwerking na dit seizoen met weer 1 jaar te verlengen.

Met het partnership blijft Technisch Expert Jansen zichtbaar als sponsor met o.a. een vloersticker in de middencirkel. Daarnaast zal op elke toegangskaart Technisch Expert Jansen zichtbaar zijn als ticketsponsor. Als club zijn we trots op deze jarenlange samenwerking met Technisch Expert Jansen!

Technisch Expert Jansen is een middel groot installatiebedrijf uit Uithuizen dat zich veelvuldig bezighoudt met duurzame energie zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, service en onderhoud van installaties en cv ketels, het leveren en plaatsen van cv ketels en installatiewerken voor particulieren, aannemers, bedrijven en woningstichtingen. Reeds diverse woningen zijn energie nul gemaakt door het installatiebedrijf. Alle dagen staan er 60 specialisten voor u klaar om u te helpen met al uw installatieklussen van groot tot klein. Het bedrijf bestaat al vanaf 1945 en groeit nog steeds.

Maak verder kennis met Technisch Expert Jansen via http://www.technischcentrumjansen.nl/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS