Nieuws 15 april 2019

Met nog 5 competitiewedstrijden te gaan, komen de Play Offs met rasse schreden dichterbij. De nummers 1 t/m 8 van de Dutch Basketball League zullen straks deelnemen aan de Play offs. De eerste ronde bestaat uit een best of three, met als startdatum dinsdag 30 april. In deze ronde is de paring als volgt: nummer 1 speelt tegen nummer 8, nummer 2 tegen nummer 7, nummer 3 tegen nummer 6 en nummer 4 tegen nummer 5.

De halve finale van de Play Offs bestaat uit een best of five, startend op donderdag 9 mei. De winnaar van de strijd tussen nummers 1 en 8 neemt het op tegen de winnaar van de strijd tussen nummers 4 en 5.  De andere halve finale gaat tussen de winnaar van nummers 2 en 7 en de winnaar van de nummers 3 en 6.  Het thuisvoordeel is voor de ploeg die aan het eind van het reguliere seizoen een hogere klassering heeft bereikt.

De finale wordt gespeeld in een best of seven serie. Ook in de finale heeft de ploeg die in de eindstand de hoogste notering heeft het thuisvoordeel. De eerste wedstrijd van de finale staat gepland voor dinsdag 21 mei.

Het volledige overzicht van data ziet u hieronder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS