Nieuws 3 mei 2021

In de afgelopen periode hebben alle kaarthouders (GoldCard-houders, seizoenkaarthouders en Businessclubleden) hun keuze kunnen doorgeven m.b.t het restitutieaanbod. Van de totaal 1520 kaarthouders (seizoenkaarthouders en Businessclubleden) zien 908 personen/bedrijven af van restitutie. Wij zijn enorm dankbaar voor deze grote groep mensen/bedrijven die afzien van restitutie. Door het afzien van restitutie doen zij rechtstreeks een bijdrage aan het spelersbudget voor het seizoen 2021-2022.

Uiteraard begrijpen wij dat niet iedereen afziet van restitutie. De Coronacrisis heeft niet alleen invloed op Donar, maar is ook ingrijpend voor een grote groep mensen en bedrijven die Donar steunen. Wij zijn dan ook blij met iedere Donarfan, ongeacht de keuze die zij hebben gemaakt op het gebied van restitutie. Zij zijn de basis voor Topbasketbal in Groningen! #WeAreDonar!

GoldCard-houders, seizoenkaarthouders en Businessclubleden die hebben aangegeven restitutie te willen ontvangen, kunnen het bedrag medio juli op hun rekening verwachten.

We willen iedereen die zijn/haar keuze gemaakt heeft bedanken voor de steun en we hopen u komend seizoen weer te verwelkomen in MartiniPlaza.

De personen en bedrijven die nog niet hebben gereageerd op het restitutieaanbod worden gebeld door het Management Bureau, zodat zij alsnog hun keuze door kunnen geven.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS