Nieuws

Marieke Abbink wordt door Henk Emmens opgevolgd als bestuurslid commerciële zaken

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Na 4 seizoenen als bestuurslid van Donar neemt Marieke Abbink vanaf 1 juni 2019 afscheid als bestuurslid commerciële zaken. Marieke wordt opgevolgd door Henk Emmens.

In de afgelopen 4 seizoenen is de BBC gegroeid van 170 naar 250 leden en is Start-Up Assist opgestart. Bij Start-Up Assist worden Start-Ups in contact gebracht met de gevestigde bedrijven. Inmiddels hebben zich 15 partners aan Start-Up Assist verbonden. Marieke was ook nauw betrokken bij het binnenhalen van Amysoft als shirtsponsor voor het seizoen 2019-2020.

Marieke wordt opgevolgd door Henk Emmens. Henk is in het dagelijks leven manager subsidies bij SNN. Hij zal zich bezighouden met de uitvoering van het huidige commerciële plan. Doordat Marieke vroegtijdig heeft aangegeven per 1 juni afscheid te nemen, kon er in een vroeg stadium gezocht worden naar een vervanger. Henk wordt inmiddels ingewerkt binnen het bestuur en zal vanaf 1 juni officieel toetreden tot het bestuur.

DonarTV ging in gesprek met beide:

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren