Nieuws

Kaartverkoop Bekerfinale in MartiniPlaza

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar speelt zondag 26 maart om 14.00 uur in ons eigen MartiniPlaza de finale om de NBB Beker tegen de winnaar van Forward Lease Rotterdam tegen Landstede Zwolle. De Zwollenaren verdedigen in Rotterdam op 8 maart een kleine (83-79) thuiszege. Daarna is de tegenstander van Donar in de Bekerfinale dus bekend.

De finale om de NBB Beker wordt georganiseerd door de NBB. Seizoenkaarten en BBC-kaarten zijn dus niet geldig voor deze wedstrijd en ook de prijzen van de tickets voor deze wedstrijd worden bepaald door de NBB.

Vanaf vandaag (1 maart) t/m 9 maart (de dag na de tweede wedstrijd tussen  Rotterdam en Zwolle) hebben seizoenkaart houders de mogelijkheid om hun eigen Donar-plaats te reserveren.
De plekken die niet zijn verkocht aan seizoenkaarthouders of gereserveerd voor de tegenstander zijn op dit moment al te koop. Bent u geen seizoenkaarthouder of BBC-lid dan koopt u uw kaart voor de bekerfinale hier.

Prijzen:
Jeugd t/m 17 jaar € 10,-
Volwassenen € 15,-

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren