Nieuws

Grote overwinning Donar U21

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Het U21 team van Donar blijft het goed doen. Gisteren speelde het team een prima wedstrijd in Dordrecht tegen D.B.V. Rowic. De eindstand van 59-121  spreekt wat dat betreft boekdelen, echter halverwege de wedstrijd leek het daar nog niet op gezien de 40-55 ruststand.

De tweede helft van de Groningers was echter fantastisch. Het team speelde een zeer sterke defense en sloten het derde kwart af met een stand van 54-91. Aanvallend liep het ook uitstekend. De eindstand geeft al aan dat het team uit Dordrecht in het laatste kwart slechts vijf punten wist te scoren en daaruit blijkt dat het team tot het eind van de wedstrijd geconcentreerd bleef spelen.

Zes spelers haalden de dubbele cijfers deze wedstrijd, waaronder Yoeri Hoexum (25 punten), Jef de Vries (18 punten), Sheyi Adetunji (17 punten) en Nesta Agasi (16 punten, tevens 14 rebounds, zie afbeelding).

Volgende wedstrijd:  Vrijdag 18 oktober, Sporthal Vinkhuizen, 21.15 uur                  Donar U21 – Rotterdam Basketbal U21