Nieuws 7 november 2019

Aanstaande zondag (10 november) neemt Donar het in MartiniPlaza op tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Naast de wedstrijd zullen er nog een aantal extra activiteiten zijn in MartiniPlaza. Extra activiteiten voor u als fan, maar ook andere evenementen in MartiniPlaza.

Lampions maken met de Rookie Club

De maandag na de wedstrijd is het 11 november, de dag waarop Sint Maarten wordt gevierd. Zondag kan je vanaf 14:00 uur met de Rookie Club een lampion maken.  De Rookie Club vindt je in de zij-foyer van MartiniPlaza, voorbij de plek waar de kaarten worden gescand. Kom jij samen met de Rookie Club een lampion maken om maandag langs de deuren te gaan?

Meet & Greet met het team

Ongeveer een halfuur na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord zal er een informele ‘Meet & Greet’ met de spelers van Donar plaatsvinden in de bar achter de korte zijde van het speelveld. Eén van de spelers zal daarbij enkele vragen gesteld krijgen. Mooie kans om de spelers beter te leren kennen en voor de jeugdige fans om handtekeningen te verzamelen.

Donar kwartet

Zoals bekend kan er tijdens het seizoen 2019-2020 gespaard worden voor een kwartetspel van Donar. Sparen gebeurt via stempels die voorafgaand aan de thuiswedstrijden en andere activiteiten van Donar en/of de Rookieclub verzameld kunnen worden. Deze wedstrijd kunnen de stempels verzameld worden bij de Rookie Club.

Drukte verwacht rondom parkeren

In verband met een aantal andere evenementen in MartiniPlaza wordt er een parkeerdrukte verwacht. Wij verzoeken u daarom om met respect en begrip de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS