Nieuws

Driekwart ziet af van restitutie

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Op de mail die we vorige week aan onze Gold Card-/Seizoenkaarthouders en BBC-leden stuurden, heeft inmiddels een groot aantal mensen gereageerd. Bijna de helft van de GC/SK-houders en ruim 20% van de BBC-leden heeft hun keuze intussen doorgegeven.

Wij zijn er enorm blij mee dat rond driekwart van de respondenten afziet van restitutie over het afgelopen seizoen. Natuurlijk hebben veel mensen en bedrijven te lijden van de coronacrisis en niet ieders portemonnee is even diep. We hebben alle begrip voor uw situatie en vinden het des te meer hartverwarmend dat zovelen van u ons juist nu extra steunen.

We geven het nog maar eens aan: het huidige seizoen denken we zonder tekorten door te komen, zodat elke euro die u ons gunt direct ten goede komt aan het spelersbudget van volgend seizoen. Daarmee is er uitzicht op een aantrekkelijk team voor 2021-2022, dat weer om de prijzen kan meespelen, ook in de BeNeLeague!

De cijfers:
BBC: 37 leden hebben gereageerd, van wie 31 afzien van restitutie (83%).
SK: 691 kaarthouders hebben gereageerd, van wie 511 afzien van restitutie (73%).

Heeft u nog niet gereageerd? Doe dat dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk 29 april.

Bedankt!

#Together #WeAreDonar

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren