Nieuws 16 september 2017

Donar speelde laatste oefenwedstrijd in Willebroek tegen Kangoeroes en won met 92-96.

Op de vrijdagavond moest Donar aantreden tegen de Belgische hoogsteklasser Kangoeroes. Het was te merken dat het de laatste wedstrijd was in een zeer intensieve voorbereidingsperiode. Er sloop af en toe wat vermoeidheid in de ploeg, ondanks dat de speltijd in de afgelopen wedstrijden steeds goed verdeeld was over de rotatiespelers. Alleen Arvin Slagter moest wegens een lichte enkelkwetsuur aan de kant blijven. Hij kan echter aanstaande dinsdag gewoon meespelen.

Donar bleef steeds aan de goede kant van de score. Wanneer de Belgen dichterbij kwamen wist de Groningse afvaardiging altijd weer te scoren en zo het verschil in stand te houden. Jason Dourisseau nam revanche op zichzelf en speelde een uitstekende wedstrijd, evenals Drago Pasalic.

Al met al was de oefencampagne niet alleen zeer intensief, maar ook een goed leerproces voor de teamspirit en gaf het vertrouwen voor de toekomst. Zaterdag genieten de spelers van hun voorlopig laatste vrije dag om zondag en maandag weer volle bak te trainen, voorafgaand aan het duel tegen Vytautas uit Prienai.

Dat Champions League kwalificatieduel wordt gespeeld in MartiniPlaza om 20:00 uur. Wanneer u nog geen kaarten heeft besteld, doe dat dan hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS