Nieuws

Donar presenteert ambitie voor komende 5 tot 10 jaar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Gisteravond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Landstede Hammers presenteerde Donar haar nieuwe toekomstvisie, Merkmanifest Donar 2025. In dit stuk, waarin ook wordt doorgekeken naar 2030, geeft Donar aan hoe ze de volgende stap in haar ontwikkeling wil realiseren. “Met topprestaties verbinden wij mensen” is het leidmotief, en “samen duurzaam excelleren” zijn daarbij de kernwoorden. Door meerwaarde te creëren voor de fans, businessclub, partners en sponsoren willen wij deze groei bewerkstelligen in omzet en binding met hen. Het doel is om structureel Basketball Champions League te spelen. Om dat te bereiken moet de begroting flink omhoog, en moet de organisatie in alle facetten groeien. Donar is klaar voor deze volgende stap.

Belangrijke stappen in deze route zijn al gezet: de vorming van de BNXT-league zal voor een structureel hoger niveau van de competitie zorgen en daarmee ook voor de aantrekkelijkheid daarvan. Donar produceert vanaf dit seizoen in eigen beheer de livestreams van haar wedstrijden. Met dat beeldmateriaal ontstaan nieuwe kansen voor zakelijke en fan-beleving. Grote stappen die Donar graag wil zetten zijn op korte termijn de realisatie van een permanente trainingsaccommodatie binnen MartiniPlaza, en op de langere termijn samen met MartiniPlaza ontwikkelen van een nieuwe topsporthal.

U kunt hier het Merkmanifest downloaden.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren