Nieuws

Donar en RTC Noord tekenen overeenkomst voor onbepaalde tijd

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Vrijdag 5 juni hebben Donar en de Basketball Academy RTC Noord een overeenkomst getekend voor verder samenwerking voor onbepaalde tijd. De Basketball Academy RTC Noord vormt de basis van de spelers die bij Donar actief zijn in het U18 en DTL team.

Basketball Academy RTC Noord (BA RTC) is een opleidingstraject voor jonge basketballers. In 2011 is Basketball RTC Noord opgezet om de aansluiting tussen talenten en het huidige topbasketbal te verbeteren. Met de start van een Regionaal Training Centrum, wat aansluit bij de landelijke ontwikkelingen van sportbonden en het NOC*NSF, krijgen jonge basketbaltalenten een optimale mogelijkheid aangeboden om hun talenten en kansen te benutten en uit te groeien tot een topspeler. In september 2012 kreeg Basketball RTC Noord de status van Basketball Academy van de NBB.

Daarnaast is het contract met hoofdtrainer Pete Miller met 2 seizoenen verlengd en is Stijn Lechner aangesteld als coach voor het U18 team.

Op de foto’s hieronder de ondertekening van de overeenkomst door Donar voorzitter Jannes Stokroos en RTC Noord voorzitter Hans Kastermans (foto 1) en Donar bestuurslid technische zaken Martin de Vries en RTC Noord bestuurslid technische zaken Michel Houttuin (foto 2).

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren