Nieuws 26 maart 2018

We zullen waarschijnlijk niet ontkomen aan nieuwe wijzigingen in het speelschema. Het opnieuw inplannen van wedstrijden is een lastige klus. Er moet rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle DBL clubs en die van hun hallen. 

Als we woensdag met meer dan zes punten verschil winnen van Mornar Bar en dus de volgende ronde van de Fiba Europe Cup halen, zullen de doordeweekse DBL-wedstrijden in de weken van 11 en van 18 april worden verplaatst om zo ruimte te maken voor onze Europese wedstrijden. De verplaatsing van de wedstrijd tegen New Heroes van 29 maart naar 2 april had dezelfde reden. Voor de wedstrijd tegen Apollo die op 2 april gepland stond, wordt een nieuwe datum gezocht.

Als we woensdag de halve finale van de Fiba Europe Cup weten te bereiken, gaat de kaartverkoop pas van start als we met de tegenstander overeenstemming hebben bereikt over de datum en tijd. De eventuele thuiswedstrijd vindt dan plaats in de week van 18 april. Onze tegenstander is Umana Reyer Venezia uit Italië of Nizhny Novgorod uit Rusland. De Italianen hebben de thuiswedstrijd met tien punten verschil gewonnen. De return wordt woensdag gelijktijdig met onze wedstrijd tegen Mornar Bar gespeeld.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS