Nieuws

3X3 Basketbal clinics

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Sinds een maand organiseert Donar clinic trainer Ata Einolagh in samenwerking met Bslim en Donar 3X3 basketbal clinics in de stad Groningen. De clinics worden gegeven met als afsluiter een groot Gronings scholentoernooi in Kardinge op 5 juni 2019. De winnaar van dit scholentoernooi gaat naar het NK in Amsterdam dat wordt gehouden tijdens de Wereldkampioenschappen 3X3. De Wereldkampioenschappen vinden plaats van 18 t/m 23 juni in Amsterdam.

De clinics worden georganiseerd met steun van de Nederlandse Basketball Bond en Huis van de Sport Groningen. Daarnaast is er een samenwerking met de lokale verenigingen Celeritas-Donar en BV Groningen die helpen bij de uitvoering van het project en de organisatie rondom het scholentoernooi.

Doel van de clinics is de promotie van de basketbalsport. Na de de clinic is er de mogelijkheid voor de jeugd om nog 4 extra proeftrainingen te volgen bij Celeritas-Donar of BV Groningen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren