De Donar Fanshop is een van de mooiste basketbal-fanshops van Europa. De shop  is te vinden in de ontvangsthal van MartiniPlaza en is een uur voor en na de thuiswedstrijden van Donar geopend. Het assortiment is zeer uitgebreid en met regelmaat worden er nieuwe artikelen aan toegevoegd.

Onze Fanshop beschikt over een geheel nieuwe kledinglijn van Macron, de kledingpartner van Donar. Het betreft een compleet concept, waarbij de look en feel van de shop, de kledingcollectie en de merchandise artikelen zijn ontwikkeld door Blue Bridge BV. Het artwork is in nauwe samenwerking met Studio Paraat tot stand gekomen.

De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en bestaat onder meer uit T-shirts, hoodies, sweatshirts, sweatpants, spelersshirts en shorts in gave prints met de echte Donar kleuren Navy, Royal Blue en White. De kinderkleding is uitgevoerd met de unieke Thunderprint. Ook zijn er natuurlijk allerlei leuke gadgets als armbandjes, sleutelhangers, keycords, vaantjes, fanshawls, caps, tassen en nog veel meer!

Wil je de hele collectie bekijken of meer informatie over de producten? Kom dan snel langs in de Donar Fanshop of stuur een email naar fanshop@donar.nl!

Binnen afzienbare tijd zijn de artikelen van de Fanshop ook te bestellen in de Donar webshop.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS