Nieuws

Wijziging technische staf Donar

Laatst geupdate: vrijdag 12 april 2024

Per 1 september komt de functie van technisch directeur in loondienst bij Donar te vervallen. Het takenpakket komt onder eindverantwoordelijkheid van de general manager, Stefan Mladenovic.

d.jpg

Drago Pasalic, de huidige technische directeur, blijft na 1 september op vrijwillige basis aan de club verbonden in de rol van technisch adviseur. Tot 1 september zal hij zich samen met Stefan Mladenovic bezighouden met het samenstellen van het team voor het seizoen 2024- 2025.

Drago Pasalic speelde na het faillissement afgelopen zomer een cruciale rol bij de start van het nieuwe Donar. Hij stelde in samenspraak met de coaches in heel korte tijd en in een bijzonder roerige situatie met beperkte middelen een representatief team samen. Donar stelt het enorm op prijs dat hij ook na 1 september een bijdrage wil blijven leveren aan de wederopbouw van de club.

Het nieuwe Donar zal in toenemende mate op de inzet van professionele vrijwilligers moeten leunen. De overheadkosten moeten omlaag om op die manier zo veel mogelijk budget vrij te kunnen spelen voor spelers en staf.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren