Nieuws

Verkoop busreis+tickets Leiden-uit (donderdag 24 mei)

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar speelt donderdag 24 mei (tip-off 20.30 uur) de eerste uitwedstrijd in Leiden in de finalereeks om het kampioenschap. Supportersvereniging organiseert een busreis naar alle duels in de play-off finale. In totaal heeft Donar 150 tickets ter beschikking voor de finalewedstrijden in Leiden.

Volwassen leden van SV Donar betalen 37 euro voor busreis+toegangskaart. Jeugd tot en met 17 jaar 26 euro. Niet-leden betalen een toeslag van 5 euro per persoon.

Verzameltijd is donderdag 24 mei 16.00 uur vanaf MartiniPlaza. De wedstrijd begint om 20.30 uur. De verkoop voor de busreis loopt tot uiterlijk woensdag 23 mei om 12.00 uur via deze link

Losse tickets

Voor de uitwedstrijd van donderdag 24 mei zijn uiteraard ook losse tickets te koop. Deze kosten 17 euro voor volwassenen en 11 euro voor jeugd. De verkoop van losse tickets loopt (zolang de voorraad strekt) tot woensdag 23 mei om 12.00 uur. De e-tickets worden woensdagmiddag 23 mei toegemaild. Losse tickets kunt u via deze link bestellen.

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren