Univé Groningen maatschappelijk partner van Donar › Donar

Nieuws

11 februari 2016

Univé Groningen en Donar zijn dit seizoen maatschappelijk partners. Beide partijen hebben als gezamenlijk doel om jongeren te motiveren meer te bewegen en te sporten. Door de samenwerking kan Donar haar basketbalclinics dit schooljaar kosteloos aanbieden aan 700 basisschool leerlingen.

Donar geeft al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw, basketbalclinics op scholen in de regio Groningen. Inmiddels zijn dit zo’n 300 clinics per jaar aan ongeveer 5.500 jongeren. Door de samenwerking met Univé Groningen kan Donar het clinicprogramma verder versterken en uitbouwen in de provincie Groningen. Tijdens de clinics fungeren de spelers van Donar als begeleiders. Daarnaast ontvangen de deelnemers een vrijkaartje voor een thuiswedstrijd om hun ‘helden’ live te zien spelen.

Gert Kiel, voorzitter van Donar: ”Wij zijn erg blij met deze samenwerking en trots dat we Univé aan Donar hebben weten te verbinden. Univé hecht net als Donar veel waarde aan de thema’s gezondheid, sport en bewegen. Deze samenwerking is voor een periode van één seizoen met de intentie om deze te verlengen.“

Rudolf Doornkamp, Manager Bedrijven Univé Groningen over de samenwerking met Donar: “Univé is sinds jaar en dag betrokken bij vele sportevenementen. We vinden bewegen belangrijk en ondersteunen graag maatschappelijke doelen die staan voor sportiviteit en sociale ontwikkeling. De clinics van Donar dragen hier aan bij en bieden ons de mogelijkheid iets terug te doen in onze regio.”

Over Unive

We leven in een tijd waarin mensen steeds meer zelf moeten regelen. Ook geldzaken. Univé zorgt voor inzicht en overzicht. En helpt op die manier met het maken van de juiste financiële keuzes. Met zo'n 150 vestigingen is er altijd een adviseur van Univé in de buurt. Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die personen of bedrijven niet alleen kunnen of willen dragen.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar