Nieuws

Play-offs beginnen voor Donar vrijwel zeker op dinsdag 8 mei

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Als Donar uit de resterende drie competitiewedstrijd nog twee puntjes weet te halen, is de ploeg verzekerd van de eerste plaats in de eindstand. Wanneer we daar brutaalweg van uitgaan zijn de Groningers vrijgesteld van de kwartfinale van de play-offs. Die kwartfinales zullen worden gespeeld op 1, 3 en 5 mei. Alleen Forward Lease Rotterdam en Aris Leeuwarden zijn zeker van deze ronde; de overige kandidaten Landstede basketbal, Zorg en Zekerheid Leiden en New Heroes zullen pas op 28 april weten waar ze aan toe zijn.

De halve finale wordt gespeeld op dinsdag 8 mei, donderdag 10 mei, zaterdag 12 mei, dinsdag 15 mei en indien nodig op donderdag 17, zaterdag 19 en zondag 20 mei. Hierbij heeft Donar thuisvoordeel, zodat de thuiswedstrijden alvast in uw agenda genoteerd kunnen worden: 8, 12 en eventueel 17 en 20 mei.

Wanner Donar de finale haalt, zal die worden gespeeld op dinsdag 22, donderdag 24, zaterdag 26, dinsdag 29 en indien nodig op donderdag 31 mei, zaterdag 2 juni en zondag 3 juni. Ook hier heeft Donar thuisvoordeel en dus vallen de thuiswedstrijden op 22, 26 en eventueel 31 mei en 3 juni.

De wedstrijden zullen zo spoedig mogelijk in het programma op de site worden opgenomen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren