Nieuws

Pilot nieuwe positie trommelaars

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Zoals bekend kunnen de trommelaars niet meer plaatsnemen op hun plek onder in vak O. Inmiddels is in overleg met de SV en het sfeerteam een alternatieve locatie gevonden, waarbij een pilot wordt opgezet om te kijken of dit aanslaat bij het overige publiek.

De bedoeling is om een pilot te organiseren tijdens de FIBA Europe Cup bubbel (dus in ieder geval op 29 september en hopelijk ook op 1 oktober), waarbij het sfeerteam zal plaatsnemen op de ZB tribune op rij 7, het dichtst bij de ingang van de zaal. Dat betekent dat de mensen die in dit vak ZB zitten de kans krijgen elders plaats te nemen. Zij zijn door Donar hierover rechtstreeks geïnformeerd.

In toevoeging op de pilot tijdens de FIBA Europe Cup bubbel zal er in de periode oktober/november nog minstens 1 pilot plaatsvinden. Daar zullen we u uiteraard over informeren. Na november 2021 zal worden geëvalueerd wat de proefopstelling van de trommelaars heeft opgeleverd. Vervolgens zullen we besluiten over het eventuele voortbestaan van deze situatie.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren