Nieuws

Onlineveilingmeester.nl nieuwe Ambassadeur van Donar

Laatst geupdate: maandag 11 december 2023

Met trots en enthousiasme kondigen wij aan dat Onlineveilingmeester.nl nu officieel ambassadeur is van Donar.

Onlineveilingmeester.nl is hét online veilingplatform, het bedrijf staat bekend als een gerenommeerd veilingbedrijf dat online veilingen organiseert in diverse productgroepen. Met een internationaal bereik heeft Onlineveilingmeester.nl zijn hoofdkantoor gevestigd in Groningen, met veilinglocaties in Groningen, Heerenveen en Tiel.

online-veilingmeester.png

Het bedrijf organiseert jaarlijks honderden veilingen en trekt wekelijks tienduizenden bezoekers naar hun website. Onder de opdrachtgevers van Onlineveilingmeester.nl bevinden zich banken, ondernemers, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. De activiteiten van Onlineveilingmeester.nl worden gekenmerkt door hun brede expertise en dienstverlening, die bijdragen aan het soepel verlopen van veilingprocessen voor diverse sectoren.

‘’De wereldwijde bekendheid en het succes van Onlineveilingmeester.nl als online veilingplatform dragen bij aan de positieve uitstraling van ons team. Ik kijk ernaar uit om deze samenwerking te benutten om nieuwe hoogten te bereiken, zowel op sportief als zakelijk gebied, ‘’zegt Daan Löwik, Commercieel manager bij Donar.

Arjen Damminga, eigenaar van Onlineveilingmeester.nl, voegt daar aan toe: “Wij zijn blij dat we de komende twee jaar aan Donar zijn verbonden als ambassadeur. Door deze overeenkomst ondersteunen we de topsport in Groningen en verbreden wij onze naamsbekendheid onder het publiek. Bij Onlineveilingmeester.nl kun je tenslotte ook spannende momenten en overwinningen beleven!”

Dank aan Onlineveilingmeester.nl voor hun steun en toewijding aan de sport. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een geweldig seizoen vol spannende momenten en overwinningen!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren