Nieuws

Leon Williams tekent voor twee seizoenen bij Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De 27 jarige guard Leon Williams is geen onbekende speler in Nederland. Afgelopen seizoen speelde hij vanaf januari 2019 in Den Helder. Daarvoor speelde hij in de Spaanse tweede divisie bij TAU Castellon. De twee seizoenen daar voor was hij actief in Duitsland bij BG Göttingen.

In Nederland heeft Leon voor verschillende clubs gespeeld zoals Den Bosch, Zwolle. Rotterdam en Bergen op Zoom. Ook speelde hij in het recente verleden veel interlands voor het Nederlands Team.

Martin De Vries over Leon Williams: ‘hij is een jonge ambitieuze speler in de opbouw van zijn basketbal carrière. Met zijn internationale ervaring bij het Nederlands Team en zeker ook met zijn ervaring in de Bundesliga in Duitsland is hij voor ons een belangrijke speler met oog op onze Europese ambities. Leon is een veelzijdige guard en vooral verdedigend erg sterk. Bovendien brengt hij veel snelheid in de ploeg’.

Leon Williams
Guard
1.89 m.
27 jaar

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren