Nieuws

Kom met de fiets naar Martiniplaza en maakt kans op een gesigneerd shirt

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Ben jij van plan om op zaterdag 29 april naar de wedstrijd Donar – Den Bosch te gaan? Kom met de fiets, en maak kans op een gesigneerd Donar-shirt!

Fietsenloterij

Het werkt eenvoudig: fietsen = meedoen! Als fietsende supporter krijg je na het parkeren van je fiets bij Martiniplaza een genummerd lot uitgereikt. Tijdens een van de time-outs in de wedstrijd Donar – Den Bosch wordt bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is.

Martiniplaza bereikbaar houden

Groningen Bereikbaar zet zich in voor een bereikbare stad en dus ook voor goed bereikbare evenementenlocaties. De komende jaren vinden er in Groningen grootschalige werkzaamheden plaats die gevolgen hebben voor de bereikbaarheid. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over hoe en wanneer je reist. Dat moeten we samen doen, met de hele stad én de regio. Net als dat we tijdens de play-offs samen achter Donar staan.

Wil je nu al slim onderweg zijn?

Ga dan naar www.groningenbereikbaar.nl voor de actuele werkzaamheden, grote infrastructurele projecten en ideeën om anders te reizen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren