Nieuws

Kampioensboek Donar 2017

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Over het meest succesvolle seizoen van Donar in de historie is een nieuw Kampioensboek gemaakt. Vol verhalen over de bijzondere momenten, aangevuld met stats en de mooiste foto's.

Het seizoen 2016-2017 is letterlijk en figuurlijk de boeken in gegaan als het meest succesvolle seizoen in de historie van Donar. Een "gouden" seizoen, vandaar ook dit keer Donar in stralend goud op de voorzijde. De herinneringen aan de eerste Triple (Supercup, NBB Beker en Kampioenschap) worden weergegeven in woord, maar zeker ook in vele prachtige beelden.

In het boek ook weer een nieuw stripverhaal over de de meest opvallende gebeurtenissen van het seizoen, behind the scenes foto's,  verhalen van de spelers en unieke infographics.

Een exemplaar van het Kampioensboek 2017 kun je nu bestellen voor slechts €15,-. De boeken worden op bestelling geproduceerd, dus vooraf bestellen is belangrijk. Meer informatie over het boek vind je in de webshop van het Kampioensboek.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren