Nieuws

Jouw naam dicht bij het hart van onze spelers – letterlijk!

Laatst geupdate: zaterdag 13 april 2024

Hoe tof is het dat je favoriete spelers met jouw naam op hun shirt spelen?
Stel je voor: het is wedstrijddag en de spelers van Donar stappen het veld op. Wat zou er nog mooier zijn? Jouw naam, afgedrukt op het shirt van ieder speler!

whatsapp-image-2024-04-09-at-10.57.13.jpeg

Voor €49,95 sta jij het hele seizoen 24-25 lang op de shirts van alle Donar spelers. Jouw naam gaat mee, bij elke dribbel, elke dunk en elk driepuntsschot!

Jouw naam, Onze shirts:

·        Voor slechts € 49,95- maak je jouw steun zichtbaar

·        Eén team, één hartslag: Jouw naam verenigt met de spelers

·        Onvergetelijke herinnering: Een seizoen lang jouw naam op de Donar-shirts

Wil jij zichtbaar een onderdeel zijn van het Donar team?  Meld je dan vóór 30 april 2024 aan. Stuur een mail naar info@donar.nl met jouw naam (voor op het shirt) en telefoonnummer. Wij zorgen voor de rest, inclusief informatie met betrekking tot betaling, om jouw plek op het Donar shirt te bevestigen.

En dat is nog niet alles. Schrijf je nu in en profiteer ook van €5 korting op de aankoop van een spelers shirt in onze Fanshop voor het komende seizoen. Zo kun jij, net als onze spelers, met trots jouw naam en ons shirt dragen.

Mis deze kans niet om in de geschiedenisboeken van Donar te komen. Laten we er samen een onvergetelijk seizoen van maken!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren