Nieuws

Jordy Kuiper is weer thuis

Laatst geupdate: dinsdag 29 augustus 2023

De speler over wie in de afgelopen jaren misschien wel het meest is gespeculeerd, komt nu daadwerkelijk naar Donar. We hebben het natuurlijk over Jordy Kuiper.

jordy.jpg

Jordy meet 2.06 meter en is geboren op 2 juni 1995. De Groninger pur sang heeft zich op zijn college en daarna bij diverse Europese teams gemanifesteerd als allround inside speler, die nooit opgeeft en altijd goed is in hustle plays, maar ook een driepunter in huis heeft. Jordy is een ideale teamplayer en Donar is dan ook zeer tevreden met zijn komst.

Coach Andrej Stimac kende Jordy al van horen zeggen, maar heeft zich nu in hem verdiept: “Het is een wederzijdse wens om met elkaar verder te gaan. Begrijp me goed, hij is niet geselecteerd omdat hij Groninger is, maar omdat zijn instelling mij bevalt.”

Jordy Kuiper zegt zelf: ”Ik heb de afgelopen 12 jaar een onvergetelijk buitenlands avontuur beleefd. Het voelt echt fantastisch om na al deze mooie hoogtepunten nu ook mijn jongensdroom in vervulling te zien gaan: spelen en knokken voor mijn stad en club. De plek waar het ooit allemaal begon.

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien in een bomvol Martiniplaza. Tot Donar!”

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren