Nieuws

Jakob Klompien benoemd tot voorzitter van de RvC FC Groningen

Laatst geupdate: woensdag 20 december 2023

Jakob Klompien is naast zijn functie als General Manager a.i. bij Donar nu benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Groningen.

don09477.jpg

Klompien is tot nu toe betrokken geweest bij de voetbalclub Telstar, eveneens als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Sinds afgelopen zomer combineert hij deze rol met zijn baan bij Donar. Hij verruilt de positie bij Telstar dus per direct met die bij FC Groningen. Hij verwacht de rol bij FC Groningen goed te kunnen combineren met zijn functie bij Donar.

Intussen gaat de zoektocht naar een definitieve invulling van de functie General Manager bij Donar gewoon door. Het is steeds de bedoeling geweest om dit als vaste betaalde functie in te gaan vullen. Wanneer een opvolger van Jakob Klompien beschikbaar zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

“Naast dat ik voor eeuwig fan blijf van Donar zal ik na het vinden van een lange termijn directeur graag vrijwilliger bij en voor onze club zijn”, aldus Jakob Klompien.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren