Nieuws

Interpolis Health Energizers! kamp gaat weer van start

Laatst geupdate: vrijdag 16 februari 2024

Onder de naam Health Energizers! zorgen we samen voor een jeugd die zich bewust is van het belang van beweging en een gezonde leefstijl. Het doel van HE! is om jongeren te motiveren om meer te gaan bewegen en bewuster te eten. We willen hiermee bijdragen aan een beter welbevinden en gezondheid van jongeren, algemeen aanvaarde normen en waarden overbrengen en werken aan discipline.

img_20230228_114557.jpg

Volgende week begint het Interpolis HE! Kamp 2024. Dit is een basketbalkamp voor kinderen van 9-12 jaar onder leiding van twee professionele begeleiders. De deelnemers staan te popelen om te beginnen met allemaal leuke en sportieve activiteiten.

Dit kamp wordt vanaf dit jaar ondersteund door Interpolis. Interpolis wil maatschappelijk betrokken zijn en het HE! kamp past uitstekend in dit streven. Het kamp draagt nu dan ook de naam Interpolis Health Energizers! kamp.

We wensen deelnemers en begeleiders veel plezier!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren