Informatie supercup Donar vs. Den Bosch › Donar

Nieuws

30 augustus 2016

De Supercup van dit jaar zal worden gespeeld op zaterdag 1 oktober om 19.30 uur. In overleg met de FEB en tegenstander Den Bosch is deze nieuwe datum vastgesteld, omdat traditioneel de Supercup wordt gespeeld vóór het begin van de competitie. Aangezien de middenhal van MartiniPlaza op 1 oktober niet beschikbaar is, wordt deze wedstrijd gespeeld in de EXPO-hal.

Door het uitwijken naar de EXPO-hal zal er een beperkte capaciteit zijn. Ook zal er geen geplaceerde kaartverkoop plaatsvinden. I.v.m. de beperkte capaciteit, zullen wij eerst seizoenkaarthouders en BBC-leden in de gelegenheid stellen om kaarten te kopen. Mochten er na de kaartverkoop periode aan seizoenkaarthouders en BBC-leden nog kaarten beschikbaar zijn, dan zullen deze in de vrije verkoop gaan (datum volgt). Wij zullen seizoenkaarthouders en BBC-leden uiterlijk volgende week informeren over de kaartverkoop.

Seizoenkaarthouders en BBC-leden betalen voor de supercup €10,- per kaart. Bent u geen seizoenkaarthouder of BBC-lid, dan betaalt u €12,50.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar