"In Groningen gebeurt het gewoon" › Donar

Nieuws

14 oktober 2017

Zei Prins Constantijn bij de levendige gezamenlijke bijeenkomst van StartUp Assist Donar en de BBC na afloop van de wedstrijd tegen Apollo Amsterdam. Hij sprak daar als ambassadeur van Startup Delta, de landelijke organisatie die startups ziet als een belangrijke motor voor onze economie en die ze helpt met het ontwikkelen en delen van kennis en ervaring.

Prins Constantijn roemde de daadkracht en de nuchtere instelling van jonge Groningse ondernemers die het ‘gewoon gaan doen, waar anderen blijven hangen in plannen of problemen’. Ook uitte hij zich zeer positief over de Groningse onderwijsinstellingen die volgens hem ‘heel goed begrijpen dat leren en onderzoeken ook moet leiden tot ondernemen en dus ondernemende studenten en onderzoekers volop de ruimte geven’.

Wethouder Joost van Keulen benadrukte het belang van jonge en innovatieve economie voor de duurzame groei en bloei van Stad en Ommeland. Daarom is het platform van StartUp Assist ook zo’n goed initiatief. Daar ontmoeten gevestigde en nieuwe economie elkaar en delen ze kennis, ervaring en netwerken. Jong leert van oud, maar net zo goed andersom. Een echte win-win situatie. Met als extraatje basketbalwedstrijden van hoog niveau in een prachtige ambiance en sfeer waar je relaties met veel plezier mee naar toe neemt.

Daarom bleef het ook nog lang gezellig in de Topsportlounge van MartiniPlaza. En wist u dat Prins Constantijn zelf ook een aardig balletje kan gooien? Kijk maar:

Constantijn scoort op Koningsdag

Constantijn scoort op Koningsdag
Marieke Abbink overhandigt de bal aan Prins Constantijn
Marieke Abbink overhandigt de bal aan Prins Constantijn

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar