Nieuws

Fiets (of loop) en win!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Groningen vernieuwt weg en spoor. Door de werkzaamheden is ook MartiniPlaza soms minder goed bereikbaar. Tijdens het hemelvaartweekend is het werk aan de zuidelijk ringweg merkbaar voor automobilisten en treinreizigers.
 
Van woensdagavond 9 mei 22.00 uur tot maandagochtend 14 mei 6.00 uur is een deel van de zuidelijke ringweg afgesloten en rijden er geen treinen tussen Groningen-Hoogeveen, Groningen-Winschoten en Groningen-Veendam. De noordelijke rijstroken (het verkeer uit de richting Hoogezand richting Drachten) zijn vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Hereweg afgesloten voor alle verkeer. De zuidelijke rijstroken (het verkeer richting Hoogezand) tussen de Hereweg en knooppunt Euvelgunne blijven open met twee versmalde rijstroken.  

Kom daarom op 12 mei op de fiets (of lopend) naar Donar vs. Forward Lease Rotterdam. Je maakt dan kans op een door de spelers gesigneerde bal!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren