Nieuws

Familie Bekkering op bezoek

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Groningen wordt deze week vereerd met een bezoek van de familie Bekkering! En ze komen óók naar de thuiswedstrijd op zaterdag 14 april 2018!

Donderdagmiddag kwamen de familie Bekkering mét natuurlijk broers Henry en Ross aan in Groningen voor een bezoek aan hun roots, maar zeker ook aan hun oude club Donar! Ze mogen de wedstrijd in MartiniPlaza tegen Zorg & Zekerheid Leiden natuurlijk niet missen. Zeker niet, omdat Ross Bekkering naast een aantal trouwe jaren voor Donar ook voor Leiden gespeeld heeft natuurlijk.

Tijdens het verblijf in Groningen kunnen de "Bekkerings" zich verplaatsen in een comfortabele auto die voor de gelegenheid is aangeboden door één van onze trouwe Partners: MINI Martinistad. En die auto brengt ze hopelijk netjes op tijd voor de wedstrijd naar MartiniPlaza. De wedstrijd tegen Zorg & Zekerheid Leiden die overigens zo goed als uitverkocht is!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren