Nieuws

Eerste ALV Wij Zijn Donar Groningen

Laatst geupdate: woensdag 01 november 2023

Op zaterdag 28 oktober is de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van de nieuwe vereniging Wij Zijn Donar Groningen gehouden. Dit is de vereniging van certificaathouders die minimaal 250 euro hebben bijgedragen.

alv.jpg

Deze vergadering stond in het teken van het samenstellen van een nieuw bestuur. De vereniging Wij Zijn Donar Groningen behartigt de belangen van de supporters welke financieel hebben bijgedragen aan de doorstart van Donar. Met het bijeengebrachte geld zal de vereniging certificaten van aandelen kopen in de club. Daarnaast heeft Wij Zijn Donar Groningen de rol om de identiteit van de club te bewaken.  

Na de opening van de tijdelijk voorzitter Richard Datema heeft Jakob Klompien een toelichting gegeven op de laatste stand van zaken rond Donar. Bas Kammenga nam als tijdelijk secretaris/penningmeester het stokje over en loodste de aanwezigen door de agenda.

Vervolgens zijn de aspirant-bestuursleden voorgedragen, hebben zij zichzelf voorgesteld en hebben de leden hiermee ingestemd. Het bestuur van de Vereniging Wij Zijn Donar Groningen bestaat daarmee uit Robert Bolt (voorzitter), Wim de Ruiter (secretaris), Lihne Corba (penningmeester) en Jan Otten (algemeen bestuurslid). Bas Kammenga en Maarten Keverkamp zijn benoemd als lid van de kascommissie.

Ook hebben de leden ingestemd met de voorgedragen personen voor de functies binnen de STAK* (Bert Nienhuis en Jan Otten), de Raad van Commissarissen (Bert Masson en Bert Nienhuis) en de Vereniging Donar (Richard Datema).

De komende periode zal het nieuwe bestuur zich gaan buigen over de invulling van haar taak en de rol van deze vereniging binnen Donar. Mocht u geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap in deze vereniging (€ 250) of vragen hebben, kunt u een mailtje sturen naar wijzijndonar@gmail.com

*STichting Administratie Kantoor=beheerder van de aandelen van Donar Groningen BV

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren