E-mail bevestiging verstuurd aan alle seizoenkaarthouders! › Donar

Nieuws

19 juni 2018

Vandaag (dinsdag 19 juni 2018) is er een bevestigingsmail gestuurd aan alle Donar-fans die een seizoenkaart hebben besteld voor het seizoen 2018-2019. In de verstuurde email vindt u alle informatie over de toewijzing van uw stoel, de wijze van betaling en wijze van verstrekking van de seizoenkaarten. Mocht er iets niet correct zijn in de gegevens laat dit ons dan uiterlijk maandag 25 juni a.s. weten 

Vanaf 28 juni start de online verkoop waarbij u direct zelf een plek kan uitkiezen door middel van de plattegrond.

Mocht u geen e-mail hebben ontvangen laat ons dit dan weten via seizoenkaarten@donar.nl

  • Let op, in deze e-mailbevestiging vindt u de kaarten die geboekt zijn op uw unieke klantnummer. Voor gezinsleden met een apart klantnummer ontvangen zij een aparte e-mailbevestiging (mogelijk op een ander e-mailadres).

  • Bij incasso in 1 termijn wordt het bedrag begin juli a.s. van uw rekening afgeschreven. Bij incasso in 2 termijnen wordt de helft van het bedrag begin juli afgeschreven, de andere helft begin augustus.

  • Helaas hebben we niet alle verzoeken tot plaatswijziging van huidige seizoenkaarthouders en plaatsing in het voorkeursvak bij nieuwe seizoenkaarthouders kunnen honoreren. We zijn als club blij met de grote belangstelling voor seizoenkaarten. Dit betekent echter wel dat er niet voor iedereen plaats is in de middelste vakken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

  • Half september ontvangt u van ons bericht over de wijze waarop de seizoenkaarten worden verstrekt.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar