Nieuws 20 maart 2020

Naar aanleiding van de door de overheid extra afgekondigde maatregelen i.v.m. het Coronavirus heeft het bestuur van de Dutch Basketball League (DBL) in samenspraak met de eredivisieclubs besloten om de competitie 2019-2020 definitief te staken.

De toelichting op dit besluit kunt u lezen via de website van de DBL, klik hier.

Ook voor Donar is dit een uitzonderlijke situatie, maar helaas wel de realiteit. Ondanks dat verwachten wij met behulp van uw steun deze moeilijke tijd door te komen. Er wordt dagelijks hard gewerkt om de situatie beheersbaar te houden. Ondertussen zijn wij bezig om ons voor te bereiden op het nieuwe basketbalseizoen 2020-2021, in de Nationale en Europese competities.

Donar staat voor #together en dat betekent dat we ook dit samen gaan oppakken. De omstandigheden treffen ons allemaal, maar het doel is helder. Overleven en samen weer genieten van Topbasketbal in Groningen vanaf het nieuwe seizoen. Daarbij kunnen we elkaars steun goed gebruiken.

Seizoenkaarthouders, Goldcardhouders, sponsoren, medewerkers, losse kaartkopers en andere betrokkenen krijgen binnenkort allemaal bericht via e-mail met aanvullende informatie.

Tot Donar!

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS