Nieuws

Driven by Donar

Laatst geupdate: vrijdag 15 december 2023

Donar heeft sinds dit seizoen een nieuwe mobiliteitspartner: Axero. Daarmee hebben wij een leuke kennismakingsactie bedacht voor ons netwerk. Speciaal voor alle partners, ambassadeurs maar ook voor nieuwe partners die Donar willen ondersteunen, is het mogelijk om het seizoen 2023/2024 te adverteren op de voertuigen die Axero bij Donar inzet.

post_drivenbydonari.jpg

Plaats het logo van jouw bedrijf bijvoorbeeld op de bumper, deur of motorkap en benut zo het netwerk van de professionele basketbalclub uit Groningen om je eigen naamsbekendheid en zichtbaarheid in de regio te vergroten. Er is plek voor meerdere bedrijven.

Deze sponsoractie komt 100% ten goede aan Donar

Uiteraard verspreiden we de actie DRIVEN BY DONAR ook via de verschillende social mediakanalen van zowel Donar als Axero

Middels het rijdende visitekaartje ben je regionaal zichtbaar en met de social media-uitingen creëren we zichtbaarheid bij het volledige online netwerk van de betrokken partijen

 

Wil je meer informatie over deze kennismakingsactie en de sponsorvoorwaarden? Stuur dan een bericht naar Daan Löwik van Donar of Rudy Jagersma van Axero.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren