Nieuws

Draag bij aan de doorstart van Donar!

Laatst geupdate: vrijdag 30 juni 2023

sizefans20-11-2018.jpg

Naar aanleiding van de persconferentie van 29 juni kregen we veel steunbetuigingen en vragen hoe Donar te helpen. Dank daarvoor! Elke optie heeft zijn eigen juridische uitdagingen, omdat we ieders belangen goed moeten beschermen (dit betekent: u moet uw geld niet kwijt zijn als de doorstart toch niet lukt). De drie manieren waarop we hulp zoeken zijn de volgende.  

  1. Allereerst gaat het om bedrijven of personen die een investering van minimaal €25.000,- willen doen. Deze deelnemers verenigen zich in een daartoe op te richten stichting (een zogenaamde STAK), die een directe aansturende en controlerende relatie heeft met de BV waarbinnen Donar vanaf komend seizoen gaat werken. Bij interesse in deze optie kunt u contact opnemen met Jakob Klompien: 06 – 511 71 292.

  1. Het is ook mogelijk om meer vanuit fan-perspectief mede-eigenaar van de club te worden.  Het minimumbedrag dat we hiervoor hanteren is €250,-. Deze groep verenigen we in een andere stichting dan de hierboven genoemde STAK, en het idee is dat juist deze groep binnen Donar gaat functioneren als bewaker van de identiteit/cultuur van Donar.  Bedrijven of personen die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen ook contact opnemen met Jakob Klompien: 06 – 511 71 292, of hem een mail sturen (jak.klompien@hotmail.com).

  1. Ook is het natuurlijk mogelijk om een bedrag te doneren, waarbij het niet uitmaakt of het bedrag klein is of groot. Het gaat er om wat u kunt missen en wat u ervoor over heeft. Dit gaat lopen via een crowdfunding-actie, de Supportersvereniging Donar organiseert deze. Doneren kan via deze link

We begrijpen dat er een hoop vragen zijn naar aanleiding van het nieuws van gisteren. We hopen dat een (groot) deel van deze vragen met dit bericht zijn beantwoord, maar mochten er nog meer vragen zijn dan kunt u deze sturen naar de secretaris op mailadres g.j.swaving@donar.nl.

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren