Nieuws 12 november 2021

Donar heeft voor de rest van het seizoen een point guard aangetrokken.
Amerikaan Jimmy Gavin is 1.91, 30 jaar en speelde de afgelopen periode in Turkije. Daarvoor speelde hij onder andere in de NCAA, Rusland, Polen, Litouwen en Bulgarije. Gavin is een linkshandige guard, geboren op 28 augustus 1991 in Arlington Heights, die op verschillende posities inzetbaar is.

Coach Matthew Otten over Jimmy Gavin: ‘Zoals bekend hebben we door blessures versterking nodig op de guard positie. We hebben goed onderzoek gedaan naar een guard die goed bij ons past. Jimmy is een goede leider in zowel de aanval als in de verdediging. Bovendien is het een goede schutter. Het is een combo guard en daarom inzetbaar als point guard als shooting guard. We zijn blij dat hij het team komt versterken’.

Jimmy Gavin kijkt uit naar zijn periode bij Donar. ’Het voelt voor mij als een prachtige kans om stappen vooruit te zetten. Ik heb geweldige verhalen gehoord over de club en over de supporters. Ik kijk er naar uit om samen hard te werken en een positieve invloed op het team te hebben en tegelijkertijd goede resultaten te boeken’.

Jimmy Gavin zal binnenkort in Groningen arriveren. We doen er alles aan om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS