Nieuws 14 november 2021

Oud-speler Donte Thomas komt terug naar Groningen om Donar voor de rest van het seizoen te versterken.

De 25 jarige en 2.01 meter lange Donte Thomas speelde in het seizoen 2019-2020 voor Donar op de power forward positie. In 18 wedstrijden maakte hij gemiddeld 16 punten en 7.4 rebounds per wedstrijd. Dat seizoen werd helaas vroegtijdig afgesloten. Daarna vertrok hij naar Italië. Afgelopen zomer tekende hij een contract in Hongarije maar komt nu vrij voor een nieuw contract bij Donar.

Coach Matthew Otten over de komst van Donte Thomas: ’Donte is een speler met veel ervaring, hij kent de competitie hier en natuurlijk is hij goed bekend in Groningen. Wij hebben te maken met blessures en we hebben behoefte aan meer kracht onder de borden en aan meer diepte in het team. Zeker gezien de komende periode waarin we meer wedstrijden gaan spelen tegen Belgische ploegen in de BNXT league. Daarbij is Donte een welkome versterking’.

Donte Thomas zal binnenkort in Groningen arriveren. We doen er alles aan om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen. Door de komst van Donte bestaat de selectie de rest van het seizoen uit 14 spelers.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS