Donar verliest eerste oefenwedstrijd › Donar

Nieuws

13 september 2015

Donar heeft de eerste oefenwedstrijd voor het seizoen 2015-2016 tegen BG Göttingen (Dld.) verloren met 71-59.

Zonder de licht geblesseerde Garrick Sherman en zonder Yannick Franke die na zijn EK-avontuur aanstaande donderdag bij het team zal aansluiten heeft Donar gisteravond de eerste oefenwedstrijd in en tegen BG Göttingen met 71-59 verloren.

De wedstrijd tegen de nummer 10 van de BEKO BBL had 2 gezichten. In het eerste (27-15) en tweede kwart (46-30) was te zien dat het voor Donar de eerste oefenwedstrijd was en dat BG Gottingen al de 5e wedstrijd speelde. De spelers hadden moeite om elkaar te vinden, het schot viel niet (48%) en de foutenlast was fors (Ken Brown en Jason Dourisseau 3 PF; Ross Bekkering 4 PF).

In het derde (57-44) en vierde kwart speelde Donar met meer lef en vertrouwen en namen Ross Bekkering (14 punten), Ken Brown (16 punten) en Will Sullivan (15 punten) het team op sleeptouw. Donar kwam met nog 7.27 in Q4 terug tot 57-53, maar toen Ross Bekkering met nog 6 minuten te gaan zijn 5e fout kreeg werd de rotatie (te) smal en werd de druk van het team van coach Johan Roijakkers groot. Göttingen liep uit naar 68-59 en met een buzzer beater werd de eindstand 71-59 op het bord gezet.

Woensdag speelt Donar in Hamburg tegen de Hamburg Towers. Zaterdag speelt Donar om 19.30 in Leek tegen Eisbaren Bremerhaven.

Via deze weg willen we u er ook nog graag op wijzen dat de geplande oefenwedstrijd in Veendam helaas is komen te vervallen.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar