Nieuws

Donar speelt oefenwedstrijd in Leek tegen Den Helder

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De derde en laatste oefenwedstrijd in de regio zal worden gespeeld in het Sportcentrum in Leek. Op zondag 10 september zal de oefenwedstrijd om 15.00 uur gaan beginnen. De tegenstander is Den Helder Suns. Na een paar jaren van afwezigheid in de eredivisie gaat Den Helder in het komende seizoen meer meedoen in de DBL.  Onder leiding van coach Peter van Noord is Den Helder de negende ploeg voor het komende basketbaljaar.

De kaartverkoop start op 1 augustus bij het Sportcentrum in Leek en bij de Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis te Leek. Online zijn de kaarten ook vanaf 1 augustus verkrijgbaar bij Van Plan.
In de voorverkoop kost een ticket € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 16 jaar. Aan de deur kosten  beide tickets € 2,50 meer.

Woensdag 13 en vrijdag 15 september speelt Donar  oefenwedstrijden in België.
Dinsdag 19 september begint Donar aan de kwalificatiewedstrijd voor de Champions League tegen BC Vytautas Prienai-Birstonas uit Litouwen.
De thuiswedstrijd wordt gespeeld in MartiniPlaza op 19 september. De return in Prienai wordt gespeeld op 21 september.

 

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren