Nieuws

Donar speelt eerste voorronde Champions League tegen Vytautas Prienai uit Litouwen

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar heeft in de eerste voorronde geloot tegen BC Vytautas Prienai-Birstonas uit Litouwen. De thuiswedstrijd wordt gespeeld in MartiniPlaza op 19 september. De return in Prienai wordt gespeeld op 21 september.

BC Vytautas eindigde het afgelopen seizoen als zesde in de sterke LKL. De club verraste door de finale van de Baltic League te halen en speelde de tweede ronde van de FIBA Europe Cup, waarin het – net als Donar- vier wedstrijden wist te winnen (tegen Oberwart en Apoel Nicosia). Een zeer sterke tegenstander dus, die z'n thuiswedstrijden speelt in de plaatselijke sport- en cultuurhal met een capaciteit van 1500 toeschouwers.

Wanneer Donar deze ronde overleeft, dan mag worden aangetreden tegen Bakken Bears uit Denemarken. De thuiswedstrijd zal dan plaatsvinden op 24 september en de return op 26 september in Aarhus.

Wanneer Donar ook deze ontmoeting weet te winnen, dan wacht in de derde voorronde het Spaanse Movistar Estudiantes uit Madrid. De eventuele speeldata voor deze ronde moeten nog worden bepaald.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren