Nieuws

Donar Management Update

Laatst geupdate: woensdag 10 april 2024

Beste fans, sponsoren en relaties,

Het seizoen 2023-2024 nadert alweer de ontknoping. Tijd om even achterom, maar vooral ook vooruit te kijken. 

management-update-2bij1.png

Dat er na het faillissement in augustus alweer een nieuw Donar klaarstond, kan gerust een huzarenstukje genoemd worden. Met grote dank aan alles en iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd. Op de Donar-familie kun je rekenen als het nodig is, zo bleek maar weer. Maar de club moest wel weer vanaf de grond worden opgebouwd en dat gaat bepaald niet zonder slag of stoot. Ook al omdat er (begrijpelijk) met de nodige scepsis naar ons wordt gekeken. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Daarnaast moeten we dit seizoen voldoen aan strenge regels en is er stevig gesneden in de (overhead)kosten. Maar we gaan ervoor zorgen dat er volgend seizoen weer een competitief team staat, al zal het spelersbudget voor het seizoen 2024-2025 ook weer z’n beperkingen hebben.

We spelen het komende seizoen door de veranderde opzet van de competitie veel meer thuiswedstrijden, namelijk minimaal 22 (19 BNXT en minimaal 3 Europees). Dat is wel wat anders dan de (minimaal) 13 thuiswedstrijden van dit seizoen. Binnenkort start de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2024-2025. Onze prijzen gaan nauwelijks omhoog, maar jullie krijgen dus wel veel meer waar voor je geld.

 

We zetten de tering naar de nering. Dat betekent dat het nieuwe Donar sterk zal moeten leunen op de inzet van professionele vrijwilligers. Professionele vrijwilligers zijn mensen met een groot Donarhart die hun ervaring, kennis en kunde gratis beschikbaar stellen aan onze club. Op die manier kan Donar zo veel mogelijk budget beschikbaar maken voor het team en de staf. In de visie van de club horen de beschikbare middelen immers zoveel mogelijk op het veld te staan. Want dat verdienen onze fans, sponsoren en relaties.

Ik heb het volste vertrouwen dat we met Donar op de goede weg zijn. Met jullie steun en support gaan we weer komen waar we thuishoren, namelijk aan de top. Tot Donar!

 

Met vriendelijke groet,

Stefan Mladenovic

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren